badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Djelovanje sastojaka

01

Blago antibakterijsko djelovanje

Vlasište je izloženo vanjskim utjecajima preko kojih mikroorganizmi dolaze na kosu. Šampon svojim aktivnim djelovanjem može smanjiti i regulirati prisutnost bakterija na vlasištu čime se sprječava njihovo nekontrolirano razmnožavanje u slučaju kada izazivaju infekciju.

02

Keratoličko djelovanje

Pospješuje ljuštenje i odstranjuje odumrle stanice – čisti kožu. Regulira izlučivanje sebuma na vlasištu i potiče nastajanje novih stanica.

03

Antifungalno djelovanje

Može ublažiti iritaciju i ukloniti prekomjernu pojavu prhuti uzrokovanih gljivicama roda Mallasezia koje su sastavni dio prirodne flore vlasišta. Povećavanjem prisutnosti gljivice koja se hrani lipidima iz sebuma, narušava se prirodna zaštita vlasišta.

04

Regenerativno djelovanje

Ubrzava prirodni proces obnavljanja vlasišta. Prodire duboko u pore vlasišta i može pomoći održavanju optimalne vlažnosti kože.

 

 

 

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo