badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Olilab Ichthyol Plus krema s Aloe Verom

Olilab Ichthyol Plus krema s Aloe Verom

SKU: KRM-1

CIJENA: 15,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 15,00€

cart icon

Dvostruko djelovanje aktivnog sastojka kreme može pomoći u smirenju nadraženosti kože tijela i vlasišta. Aktivacijom dvostrukog djelovanja, Ichthyol može potaknuti smanjenje upale kože koja je sklona pojavi crvenila.

cart icon

Namjena Ichthyol Plus krema

 
  • Za nadraženu kožu i vlasište
  • Za kožu sklonu pojavi crvenila
  • Hrani i štiti kožu
  • Za obnavljanje kože
  • Protiv ispucane i napete kože
  • Pakiranje 100 ml

 

 

Nova Aktiv Plus formula za kožu i vlasište

Jedinstvena Aktiv Plus formula prirodnog sastava pogodna za njegu osjetljive i problematične kože.

Ichthyol Plus krema s Aloe Verom može smanjiti crvenilo, nadraženost kože i vlasišta te odstranjuje prhut.

Može spriječiti i zaštititi od razvoja iritacija, njeguje stanja problematične kože crvenila-nadraženosti i može pomoći u rješavanju probleme kože i vlasišta.

Ichthyol Plus krema ima prirodan miris koji potječe od aktivnog sastojka Ichthyol-a.

Do najboljih rezultata se dolazi kombinacijom Ichthyol Plus kreme i Novog crnog šampona. Kremu nanositi prije pranja vlasišta, ostaviti na tjemenu, oprati kosu s Crnim šamponom te nakon pranja ponovno nanijeti kremu.

 

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo