badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Djelovanje sastojaka

01

Odstranjuje prhut

Pomaže pri odstranjivanju prhuti djelovanjem Ichthyola, koji ima jednak učinak kao i veći broj aktivnih sastojaka koji se nalaze u konkurentskim šamponima.

02

Smanjuje crvenilo

Ichthyol može dati značajne rezultate u smanjivanju crvenila vlasišta.

03

Djeluje blago antibakterijski

Novi crni šampon karakterizira antibakterijsko svojstvo na bakterije koje se javljaju u nekim kozmetičkim kožnim problemima.

04

Djeluje regenerativno

Novi crni šampon potiče obnavljanje kože, odstranjujući mrtve stanice čime koža poprima bolji izgled.

 

 

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo