O nama

 - Olilab

OLILAB Laboratories je hrvatska firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kozmetičkih proizvoda na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

Naše dugogodišnje iskustvo u okviru tretmana za pomoć kod problema s kosom i vlasištem rezultiralo je jednim od kvalitetnih proizvoda u tom području. Zasada uski spektar proizvoda, u bližoj budućnosti planiramo proširiti osluškujući probleme i prijedloge naših klijenata. Naša proizvodnja je sukladna najvišim europskim standardima prilikom odabira sirovina. Djelotvornost, efikasnost i jednostavnost su glavne karakteristike naših proizvoda koje su prepoznate od naših poslovnih partnera i naravno krajnjih kupaca. Zbog razgranate maloprodajne mreže naših poslovnih partnera, proizvode s oznakom OLILAB firme možete pronaći u većini trgovina s farmaceutskim proizvodima u Hrvatskoj, a pogotovo u ljekarnama.

Naši sadašnji i budući klijenti su sve one osobe koje imaju neke od ovih dermatoloških problema: prhut, crvenilo, svrbež, ispadanje kose. Pri razvoju i proizvodnji veliku pažnju posvećujemo u izbjegavanju korištenja neispitanih i potencijalno opasnih sastojaka za zdravlje. Stoga su svi naši proizvodi bez parabena, konzervansa, sintetskih mirisa i bojila.

Naša dugoročna strategija je razviti kompletan asortiman proizvoda, baziranih na prirodnim sastojcima, koji će pružiti pomoć koži u svim situacijama.

Naš slogan: "Ako Vaša kosa ispada, imate prhut, svrbež i crvenilo, isprobajte OLILAB Novi crni šampon"

Sve naše proizvode možete kupiti u većini ljekarni i ostalim prodajnim mjestima.

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Podijelite vaše iskustvo
 

Reference