badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

O nama

 - Olilab

OLILAB Laboratories je hrvatska firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kozmetičkih proizvoda na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

Naše dugogodišnje iskustvo u okviru tretmana za pomoć kod problema s kosom i vlasištem rezultiralo je jednim od kvalitetnih proizvoda u tom području. Zasada uski spektar proizvoda, u bližoj budućnosti planiramo proširiti osluškujući probleme i prijedloge naših klijenata. Naša proizvodnja je sukladna najvišim europskim standardima prilikom odabira sirovina. Djelotvornost, efikasnost i jednostavnost su glavne karakteristike naših proizvoda koje su prepoznate od naših poslovnih partnera i naravno krajnjih kupaca. Zbog razgranate maloprodajne mreže naših poslovnih partnera, proizvode s oznakom OLILAB firme možete pronaći u većini trgovina s farmaceutskim proizvodima u Hrvatskoj, a pogotovo u ljekarnama.

Naši sadašnji i budući klijenti su sve one osobe koje imaju neke od ovih spomenutih problema: prhut, crvenilo, nadraženost, ispadanje kose. Pri razvoju i proizvodnji veliku pažnju posvećujemo u izbjegavanju korištenja neispitanih i potencijalno opasnih sastojaka za zdravlje. Stoga su svi naši proizvodi bez sintetskih mirisa i bojila.

Naša dugoročna strategija je razviti kompletan asortiman proizvoda, baziranih na prirodnim sastojcima, koji će pružiti pomoć koži u svim situacijama.

Sve naše proizvode možete kupiti u većini ljekarni i ostalim prodajnim mjestima.

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo