badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Olilab Crni šampon

OLILAB Aktivderm + PSO šampon

SKU: SAM-2

CIJENA: 18,45 € / 139,01 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 18,45 € / 139,01 kn

Ako Vaša kosa ispada, imate prhut, crvenilo ili nadraženo vlasište, potražite OLILAB Aktivderm + PSO šampon.

cart icon


  • Inovativna formula za zdrav izgled vaše kose.
  • Za vlasište kod težih oblika prhuti.
  • Brzo može smiriti jake simptome crvenila i nadraženosti.
  • Može zaustaviti ispadanje kose i poticati njezin rast.
cart icon

Uporabom OLILAB Aktivderm + PSO šampona vaša kosa će biti čista, a vaše vlasište zdravo. Šampon ima prirodno svijetlo smeđu boju, veliku sposobnost pjenjenja, gustoću i čistoću.


OLILAB Aktivderm + PSO šampon ne sadrži sintetske mirise i bojila


Djelovanje Olilab Aktivderm + PSO šampona

01

Odstranjuje prhut

Može smanjiti pojavu bijelih ili sivih ljuskica na vlasištu i kosi. Pojačano ljuskanje, nadraženost po cijelom vlasištu i peckanje, znak su jake upale vlasišta.

02

Smanjuje crvenilo

Crvenilo se javlja kao posljedica određenog podražaja na vlasištu ili kao reakcija na upalu. Tretiranje osjetljive i problematične kože vlasišta zahtjeva siguran pristup njege. U suprotnom nastaje: iritacija, alergijska reakcija na proizvod ili infekcija.

03

Smiruje nadraženost

Prhut i crvenilo već prisutni na vlasištu, u većini slučajeva dovode do nadraženosti. Prekomjeran rast gljivica može uzrokovati učestalu nadraženost i oštećenje vlasišta (zbog češanja), pa se vrlo često događa da takve rane sporo zacjeljuju, a proizvod peče nakon nanošenja.

04

Smanjuje ispadanje i stimulira rast kose

Ispadanje i rast kose je normalan proces. Jedan od razloga ispadanja kose na vlasištu može biti infekcija vlasišta. Kod različitih dobnih skupina događa se gubitak kose koji se kontinuiranom uporabom šampona može smanjiti. Preduvjet za rast nove kose su zdravo vlasište i folikul korijena.


 

Što o Olilab proizvodima misle korisnici

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo