badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Aloe vera

Aloe vera - Olilab

Aloe vera je od pamtivijeka jedna od najviše korištenih biljki za njegu kože. Čak su i stari Egipćani nazivali Aloe veru biljkom besmrtnosti i koristili je u svakodnevnoj rutini njege kože. Aloe vera se nalazi u velikom broju proizvoda pa tako i u OLILAB Ichthyol Plus kremi, kao jedan od aktivnih sastojaka.

 

Porijeklo

Primjena Aloe vere u medicinske svrhe seže u davnu povijest gdje su je koristile drevne civilizacije u Grčkoj, Egiptu, Kini, itd. Koristila se u tretiranju ozljeda te kao kozmetički sastojak. Dobiven iz biljke Aloe barbadensis, Aloe vera gel sadrži 75 potencijalno aktivnih sastojaka koji pripadaju vitaminima, enzimima, mineralima, saponinima, kiselinama te ostalim tipovima sastojaka koji se naširoko koriste u kozmetici.

Efekti na koži i vlasištu

Dobrobiti ove biljke očituju se na koži i na kosi, a nuspojava i negativnog utjecaja gotovo da nema. U nastavku pročitajte koje koristi vaša koža i kosa mogu imati od Aloe vere.

 

  1. Pomaže u smanjenju prhuti – Aloe vera može pomoći u suzbijanju prhuti. Bilo da je riječ o suhom vlasištu ili vlasištu zahvaćenom gljivicom, Aloe vera doprinosi smanjenju simptoma.
  2. Omekšava suhu i oštećenu kožu – Upotrebom proizvoda baziranih na Aloe veri spriječit ćete isušivanje kože te pomoći koži u bržem zacjeljivanju nakon utjecaja vanjskih nepovoljnih uvjeta na kožu.
  3. Obnavlja oštećenu kosu – Aloe vera pruža vašoj koži A,C i E vitamine, koji su potrebni za normalan rast stanica kose na vlasištu.
  4. Hidratizira kožu cijeli dan – Aloe vera gel, sa svojom specifičnom strukturom i teksturom, vlaži kožu ne čineći ju masnom. Pogodan je za suhu i za masnu kožu jer održava ravnotežu u prirodnom zamašćivanju kože.
  5. Potiče rast kose – Aloe vera potiče cirkulaciju na površini kože, što može doprinijeti smanjenju ispadanja kose i rastu nove kose.
  6. Čisti kožu – Idealna za svaki tip kože, Aloe vera djeluje antibakterijski na kožu te time smanjuje nastalo crvenilo i nadraženost kože.

 

Više o dostupnosti u vašoj blizini pogledajte na sljedećem linku: https://www.olilab.hr/prodajna-mjesta.html

Ako preferirate kupovinu preko interneta, Ihtiol Plus kremu možete naručiti iz udobnosti svoga doma preko OLILAB Webshopa.

 

Izvor: Naslovna slika https://pixabay.com/photos/aloe-vera-aloe-barbadensis-277948/, autor PollyDot, preuzeto 16.01.2020.

 

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo