badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Primjena Novog crnog šampona

Primjena Novog crnog šampona - Olilab

Povodom znatnog broja upita o pravilnoj primjeni, preporučenom vremenskom razdoblju primjene šampona i ostalim nejasnoćama, odlučili smo napraviti sažetak svih odgovora na vaša pitanja i kroz tablicu dati okvirne smjernice za primjenu OLILAB Novog crnog šampona.

 

Primjena Novog crnog sampona
 

Ove odrednice nisu striktno određene i učestalost uvelike utječe o tipu vlasišta i dotadašnjoj uporabi drugih preparata za kosu. Nuspojave od primjene šampona su vrlo rijetke i u većini slučajeva uzrokovane nepravilnim nanošenjem ili prijašnjom lošom njegom vlasišta koje je postalo osjetljivo i nadraženo.

Šampon mogu koristiti i djeca od 3 godine ako imaju navedene simptome (prhut, crvenilo)

Upute:

Istisnite šampon na ruku da prekrije površinu dlana veličine kovanice.
Nanesite šampon na mokru kosu i nježno umasirajte te temeljito isperite s kose.

U fazi šamponiranja preporuča se ostaviti zapjenjeni šampon do nekoliko minuta na vlasištu. Ako imate osjetljivo vlasište i slabiji oblik prhuti i crvenila, dovoljno je i minutu do dvije ostaviti na kosi, a ako imate teži oblik prhuti možete i do 4-5 minuta šampon ostaviti na kosi.

Učinak se može početi osjećati nakon 2-3 dana pranja kose.

Tijekom uporabe ne preporučuje se primjena drugih šampona za kosu.
Šampon ima veliku sposobnost stvaranja pjene stoga je šampon pogodan i za pranje duže kose.

Novi crni sampon iz prirode

 

 

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo