badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Ljekarne Joukhadar - crni šampon

Ljekarne Joukhadar - crni šampon - Olilab

Potražite OLILAB proizvode u ljekarnama Joukhadar!

 

Ljekarne Joukhadar

Zdravstvena ustanova Ljekarne Joukhadar osnovana je 1995. godine i danas ima gotovo 40 ljekarničkih jedinica rasprostranjenih po cijeloj Hrvatskoj. Tijekom svih godina poslovanja Ljekarne Joukhadar provode ljekarničku skrb visokog standarda sukladno smjernicama Dobre ljekarničke prakse i poštivanjem etičkih normi.

OLILAB Novi crni šampon

OLILAB Novi crni šampon je kozmetički šampon za pranje kose i vlasišta temeljen na prirodnoj aktivnoj tvari Ichthyol-u.

Zahvaljujući Ichthyolu šampon može riješiti probleme vlasišta kao što su prhut, crvenilo i nadraženo vlasište.

Uporabom OLILAB Novog crnog šampona vaša kosa će biti čista, a vaše vlasište zdravo. Novi crni šampon je crne prirodne boje, visoke gustoće i čistoće te specifičnog mirisa koji potječe od Ichthyol-a.

U razvoju proizvoda stavili smo veliki naglasak na korištenje što manje sintetskih sirovina u proizvodnji, stoga je OLILAB Novi crni šampon bez sintetskih mirisa i bojila.

Više pročitajte o OLILAB proizvodima na našoj web stranici.

 

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo