badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Aktivderm + PSO šampon

Aktivderm + PSO šampon - Olilab

Novi proizvod u ponudi za smanjenje jačih simptoma na vlasištu.

 

Aktivderm+PSO šampon predstavlja inovativnu formulu koja će poboljšati stanje na vašem vlasištu i kosi.

Djelovanje šampona:

  • Odstranjuje teže oblike prhuti
  • Smanjuje jako crvenilo
  • Smiruje jaku nadraženost
  • Smanjuje ispadanje kose
  • Stimulira rast kose 

Uporabom OLILAB Aktivderm + PSO šampona vaša kosa će biti čista, a vaše vlasište zdravo. Šampon ima prirodno svijetlo smeđu boju, veliku sposobnost pjenjenja, gustoću i čistoću.

4 AKTIVNE KOMPONENTE + 2 REGENERATIVNO DJELOVANJE

Djelovanje aktivnih komponenti:

  • Blago antibakterijsko djelovanje
  • Antifungalno djelovanje
  • Keratoličko djelovanje
  • Obnavljajuće djelovanje

BEZ SINTETSKIH MIRISA I BOJILA.

Aktivderm + PSO šampon nema ograničavajuće vrijeme uporabe.

Kombinacija i koncentracija aktivnih komponenti u šamponu može pomoći u rješavanju dugogodišnjeg problema Vaše kose.

Novi crni šampon i Aktivderm+PSO šampon se mogu kombinirati tijekom vremena uporabe. Ne preporuča se korištenje drugih proizvoda.

Proizvode potražite u ljekarnama!

Izvor: Naslovna slika https://pixabay.com/illustrations/tree-heart-love-mother-s-day-4629230/, autor Alexandra_Koch, preuzeto 12.02.2020.,  https://pixabay.com/photos/snow-sky-winter-nature-blue-sky-1931714/, autor Сергей Ремизов, preuzeto 12.02.2020.

 

 

 

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo