Ichthyol

Olilab - prhut

Ichthyol je sirovina dobivena iz kamena škriljevca za korištenje u proizvodima za njegu kose i kože.

Svijetlo sulfonatno ulje je prirodnog podrijetla te namijenjeno za tretiranje širokog spektra problema kože te vlasišta kose. Namjenu je pronašao u raznim kozmetičkim proizvodima pa tako i u OLILAB Novom crnom šamponu.

 

Garancija kvalitete

Ichthyol se ističe svojom visokom čistoćom, dobrom podnošljivošću, prednostima u galenskoj obradi i raznolikom učinkovitosti protiv nečiste i upaljene kože. Koristi se za prirodno i pouzdano tretiranje prhuti i svrbeža koji su najučestaliji problemi vlasišta.

 

Svojstva sirovine u kratkim točkama

  • Prirodno porijeklo
  • Visoka čistoća
  • Dobra podnošljivost (znanstveno dokazano)
  • Veliki faktor sigurnosti za ispiruće proizvode
  • Veliki spektar djelovanja koji mogu pomoći (znanstveno dokazano):
    • smanjivanju deskvamacije
    • obnavljanju kožnih nedostataka
    • smanjivanju nadraženosti i svrbeža
    • smanjivanju prekomjerne aktivnost lojnih žljezda

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo




 

Reference