badge badge

Svi OLILAB proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama.

Nadražena koža (crvenilo)

Olilab - svrbež kose

Koža najveći ljudski organ i najizloženiji vanjskim utjecajima, svakodnevno prima različite podražaje iz vanjskog svijeta te sukladno njima mijenja svoj izgled, boju i teksturu.

Ljudska koža regulaciju temperature tijela vrši putem znojenja te širenja odnosno sužavanja pora. Ovisno o temperaturi i vlažnosti ljudska koža je suha ili vlažna, a takva stanja utječu na razna neugodne probleme koja se javljaju na koži. Jedno od njih je i crvenilo. Najčešći uzrok crvenila tjemena je prhut.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima i zdravstvenim poremećajima (bolestima). Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema te ne mogu biti zamjena za stručnost i znanje farmaceuta i liječnika. Za određene (pojedinačne) rezultate djelovanja proizvoda nije moguće jamčiti i rezultati se mogu razlikovati među korisnicima. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. OLILAB d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Podijelite vaše iskustvo